Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Yasmina Hajoui
yasmina.hajoui [at] skynet.be
www.facebook.com/yascoaching/
Tel. 0475/74.29.14
Torrestraat , 9870 Machelen-aan-de-Leie

Yasmina Hajoui
- YAS Coaching "You Are Special"

Perfectionismecoach

Ik ben Yasmina Hajoui, geboren en getogen in Gent - gepassioneerde life coach sinds 2012.

Persoonlijke ontwikkeling en groei hebben me steeds gepassioneerd. Toen ik vele jaren geleden begon te werken bij “De School voor NLP” & “Coaching & C°”, nu “het Ontwikkelingsinstituut”, kreeg ik er de uitzonderlijke kans om vertrouwd te geraken met NLP, Life Coaching en Perfectionismecoaching . Marcel Hendrickx was en is hierbij mijn mentor.

Naar aanleiding van het behalen van mijn internationale NLP Practitioner en NLP Master Practitioner certificaten, heb ik er ook de opleidingen “Ontwikkelingsgerichte Coach” en “Perfectionismecoach” gevolgd. Mijn eigen ontwikkeling als coach staat niet stil: mezelf blijven bijscholen om meer kennis en know-how te vergaren doe ik met veel passie. Ik ben ook actief (als secretaris van de Raad van Bestuur) in de “Beroepsvereniging van Perfectionismecoaches” vzw.

Persoonlijke coachingstrajecten:

Ik leg graag de nadruk op twee extra competenties die een coachtraject ontwikkelingsgericht maken. Enerzijds is er het leren hanteren van complexere persoonlijke worstelingen die cliënten presenteren zoals in het reine komen met zichzelf, hun verleden en het vinden van hun diepste aard die zin geeft aan hun leven. Anderzijds het leren werken met het verschil dat je als coach zelf inzet om de cliënt tot hoger bewustzijn te brengen rond zichzelf en de wereld. Naast persoonsgericht en projectgericht te coachen wordt er dus ook op identiteitsniveau en “groter geheel” gewerkt. Dit sluit aan op de coachrol van het inspireren en ‘awakening’.

De eerste stap naar ont-wikkeling en een "goed gevoel" hangt van jezelf af. Onderneem actie en blijf niet zitten met wat je "niet lekker" vindt, met wat je tegenhoudt om te groeien en om als een gelukkig mens door het leven te gaan. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek zodat we samen kunnen bepalen welk coachingstraject het beste bij jouw behoeften past. Mijn praktijk is gevestigd in Machelen-aan-de-Leie (Oost-Vlaanderen bij Deinze).

Workshops en lezingen: zowel in het Nederlands, Frans en Engels

Wil je voor een groep medewerkers of leidinggevenden een workshop of een lezing (ook voor scholen) rond perfectionisme organiseren? YAS Coaching verzorgt dit op maat! Neem gerust vrijblijvend contact op zodat we samen de mogelijkheden die ik je kan aanbieden overlopen.

Ook jongeren (vanaf het eerste middelbaar) zijn welkom bij YAS Coaching “You are Special”!

Ik coach in het Nederlands, Frans en Engels.

Certificaten:

  1. NLP Practitioner (INLPTA erkend)
  2. NLP Master Practitioner (INLPTA erkend)
  3. Ontwikkelingsgerichte Coach
  4. Perfectionismecoach
  5. Gecertificeerd afnemer voor de Veerkrachttest van Michael Portzky
  6. Certificate "College Narcisme" van Martin Appelo

Referenties:

SD Worx, Belfius, Elantis, Perrigo, Michael Portzky, Belfor, Engie