Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Wim
wim [at] wimannerel.be
wimannerel.wordpress.com
Tel. 0486/45.56.53
Leeuwerikstraat 1, 9160 Lokeren

Wim
Annerel

Perfectionismecoach

Wim coacht mensen op perfectionisme en loopbaanvragen. Daarnaast is hij medezaakvoerder van Het Ontwikkelingsinstituut.

Wim is communicatiewetenschapper van opleiding en zijn loopbaan start in de bedrijfswereld met sales- en marketingfuncties. Al snel vindt hij de weg naar opleidingen geven: eerst meer financiële en commerciële trainingen om zich dan te specialiseren in communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Leren en ontwikkelen blijft altijd op de voorgrond staan: je komt Wim tegen in bedrijfsinterne trainingen en ook als leerexpert leidt hij projecten om mensen in organisaties toe te laten zichzelf te blijven ontwikkelen.

Mensen zelfvertrouwen geven

Al van in zijn tienerjaren is Wim gefascineerd door menselijk gedrag om met die inzichten andere mensen verder te helpen. Hij verslindt zijn eerste boek over NLP op zijn 21ste en blijft zich sindsdien bijscholen in onder meer persoonlijkheidsleer, hypnotherapie, persoonlijk meesterschap, creatief denken en coachingmethodieken.

Als coach deelt hij wekelijks nieuwe tips op zijn blog. En hij is gespecialiseerd in het terug helpen vinden van zelfvertrouwen bij mensen die last hebben van perfectionisme. Zijn kracht: verbinden met mensen vanuit openheid, zonder oordeel, met lichtheid en vertrouwen.