Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer An
info [at] groeiplek.be
Tel. 0472/60.48.96
Dries 16, 9112 Sinaai

An
Van Lysebetten

Perfectionismecoach

Over mij en mijn missie

In alles wat ik doe, wil ik graag een dynamische en toch rustgevende inspirator zijn die jou het vertrouwen geeft dat je er mag zijn, precies zoals je bent. Vanuit dit vertrouwen en vanuit mijn brede achtergrond aan opleidingen, ervaringen en expertise help ik jou graag te groeien en je volle potentieel te ontwikkelen… zodat jij, helemaal als jezelf, een betekenisvol verschil kan maken!

Ik help je graag je perfectionisme, als belemmerend patroon, achter je te laten. Je móet immers niet uitblinken, presteren, vriendelijk zijn, zorgen voor, controleren, doorgaan… je mág, als jij dat wil, op jouw tempo.

“Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken; je moet de wortels water geven!”

Dat weet ik als bioloog als geen ander. Jouw wortels, de kern van wie jij bent en van hoe jij in het leven zou kunnen staan, die liggen in je kindertijd. Ik (her)ontdek graag samen met jou, jouw vrije kind om van daaruit te bouwen aan een leven in balans. Bouwen aan een leven in balans met behulp van de OCP-methodiek is bevrijdend maar ook als erkend KernTalentenanalist kan je ik je flink op weg zetten. Je KernTalenten in kaart brengen, geeft jou immers ook een helder beeld van wat je drijft en waar je potentieel ligt. Gecombineerd met perfectionismecoaching leidt dat tot mooie resultaten: bewust kiezen voor je sterktes en voluit genieten van wat je zó, op je eigen manier, in de wereld zet.

Tenslotte heb ik ook expertise rond hoogbegaafdheid. Want ook als hoogbegaafde kan je flink in de knoop zitten met jezelf en al je prachtige talenten. Perfectionisme is ook veel hoogbegaafden niet vreemd. Inzicht krijgen in hoe jij als hoogbegaafde in elkaar zit, is een mooi extraatje dat je een stevig zetje kan geven.

Heb je zin om kennis te maken?

Dan nodig ik je graag uit voor een eerste gesprek zodat we samen de ruimte kunnen creëren om op zoek te gaan naar je wortels, naar de kern van jezelf, naar je kiemkracht, zodat jij kan groeien vanuit jezelf, àls jezelf.

Meer info?

www.groeiplek.be