Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Tania
info [at] poppoppraktijk.be
www.poppoppraktijk.be
Tel. 0486/69.22.29
Lombardenvest 34, 2000 Antwerpen

Tania
Poppe

Perfectionismecoach

Mijn ‘beweging’…

Na jarenlange ervaring als bewegings & theatercoach in de sociaal-artistieke sector, schooltrajecten, trajecten met professionele acteurs en jonge mensen in opleiding.

Na een hele tocht als theatermaker waarbinnen ik naast regisseren ook zelf stukken schreef en bracht met thema’s als druk, burn out, perfectionisme, was de volgende stap in mijn ontwikkeling onvermijdelijk. Ik wilde doorgronden hoe je mensen naast het voorhouden van een spiegel ook echt kon begeleiden zodat ze nieuwe inzichten zouden kunnen ontwikkelen en verankeren.

 Bij het Ontwikkelingsinstituut volgde ik Ontwikkelingsgerichte coaching met het Vorkmodel als leidraad van Rudy Vandamme en de OCP-Perfectionisme opleiding van Marcel Hendrickx.

 Als creatieve denker zoek ik de authenticiteit in elke mens op en durf daarvoor af te wijken van de bewandelde paden. Ik ben een gedreven en bevlogen mens en coach. Ik werk en inspireer vanuit het hart. Ik ben flexibel, kijk en voel mee, ik associeer. Ik heb als coach een gerichte positieve aanpak.

Mijn praktijk

Als Ontwikkelingsgerichte coach startte ik PoPPOPpraktijk op, waarbinnen ik in mijn trajecten de focus leg op DRUK/Drukpunten en hoe je daarbinnen authentiek kan bewegen naar een balans.

Samen met COACS kinder & jeugdcoaching begeleid ik de ouders van kinderen/jongeren met ontwikkelingsproblematieken in parallelle trajecten.

 

Mijn gedacht…

DE KRACHT VAN AUTHENTIEKE BEWEGING.

We moeten niet altijd alles beter te willen. 

We moeten niet altijd aan alles 'werken' in ons leven. 

Het moet niet altijd efficiënt, snel en up to date. 

WE MOETEN NIET! mag het even…

WIJ ZIJN GEEN MACHINES.

Wij zijn mensen, authentiek, met kwaliteiten en een eigen persoonlijkheid. 

Dat is goed en mooi en dat mogen we koesteren.

LEVE DE IMPERFECTIE!

Ik draag een ode toe aan de imperfectie. Aan het leven met vallen en opstaan, aan genieten met volle teugen. Aan toegeven, aan durven gaan, aan falen. 

GEEN BALANS ZONDER TEGENGESTELDEN...

Als jij uit balans bent en je hebt daar last van, gaan we samen op zoek naar dat wat je terug in balans kan brengen. Je ontdekt jezelf zoals je bent en ziet ook meteen waar je uit balans bent. 

Dat is de kracht van de authentieke beweging.

 

PoPPOPpraktijk

Schept verheldering in je huidige situatie.

Schijnt een licht op je drukpunten.

Werkt concreet naar je doel.

Geeft zuurstof en balans in het leven dat jij ontwikkelt.

​​

·OntwikkelingsGerichte Begeleiding

·OCP-begeleiding Patroon Doorbreken (Perfectionisme)

·Parallel-traject Ouder-Kind ism COACSpraktijk