Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Sabine
Sabine.havelaerts [at] 2-challenge.com
Tel. 0496/02.45.98
Kerkstraat 21, 2222 Itegem

Sabine
Havelaerts

Perfectionismecoach

“Je moet toch zelf ook een perfectionist zijn, om er één te herkennen” Die woorden kwamen binnen toen een vriendin dat tegen me zei. Ik had mezelf zo nog nooit gezien. Om dit verder bij mezelf te onderzoeken en omdat ik zo veel mensen zag met hetzelfde patroon, besloot ik om mijn coaching skills nog verder uit te breiden en zelf een opleiding te volgen tot perfectionisme coach.

Vanuit mijn eigen zoektocht en alle opleidingen die ik mocht volgen, geloof ik dat iedereen het in zich heeft om te veranderen, om te evolueren tot de persoon die je wil zijn, … Mits de juiste handvaten, de juiste oefeningen, de juiste mindset en als het je helpt, de juiste begeleiding.

Ieder van ons is uniek. Iedereen heeft zijn specifieke ervaringen, opvoeding, belevingen.

En ieder van jullie heeft het in zich om positief in het leven kunnen staan, te kunnen blijven geloven in de toekomst en veerkrachtig in zijn kracht te kunnen blijven, als je maar de juiste handvaten meekrijgt. Deze handvaten maken het ook mogelijk om nieuwe patronen te installeren, om doelen te definiëren, te stellen en deze te bereiken. Deze handvaten betrekken ook jouw onderbewustzijn in heel dit proces. Volgens wetenschappers wordt meer dan 90% van ons denken, voelen en doen bepaald door ons onderbewustzijn. Dan kunnen we er dus maar beter voor zorgen dat ons bewustzijn en onderbewustzijn elkaar ondersteunen zodat jij kan bereiken wat je voor ogen hebt.

En: Als ik dit kan, dan kan ieder van jullie dat ook!

Kortom: Empowerment, mensen in hun kracht zetten. Of het nu gaat om perfectionisme aanpakken, loopbaanproblemen oplossen, doelen stellen, negatieve overtuigingen overwinnen …

Mijn zoektocht begon een 12-tal jaar geleden. Waar krijg ik energie van? Wat is mijn grootste talent? Heb ik wel een passie? Wat heb ik te bieden? Ik had nochtans een uitdagende en mooie carrière als people, project, HR en change manager en toch miste ik iets. Ik volgde zelf loopbaancoaching en verdiepte me verder via persoonlijke ontwikkeling.

Vandaag doe ik wat me boeit en wat ik graag doe: Anderen begeleiden in hun eigen zoektocht, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen; mensen verbinden, inspireren en motiveren om weer de volgende stap te zetten. Binnen dit alles vind ik het belangrijk om jou als uniek persoon centraal te stellen. Alles start bij jouw vraag.

Om jullie doelgericht te begeleiden, kan ik terugvallen op een jarenlange professionele ervaring, verslind ik boeken die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling en coaching en vervolledigde ik mijn competenties met opleidingen zoals

  • Perfectionisme Coaching (HOi)
  • NLP Practioner & Master (YourCoach), Integrale coaching (YourCoach)
  • Loopbaancoaching (PfW)
  • Hypnose (EHA)
  • Creeëren van Vision Boards (Freedom Lab)
  • Project management (Eshal), Change management (UA)
  • Situationeel leiderschap (IVC)

Dit alles combineer ik met mijn gezin, ik wandel graag, geniet van een glaasje wijn, vind het reuze om naar een goed concert te gaan, hou van een gezellige avond met familie of vrienden en me kan verliezen in een interieur of coaching boek.