Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Mie
mie.beullens [at] telenet.be
Tel. 0476/46.26.06
Polderstraat 45, 2800 Mechelen

Mie
Beullens

Perfectionismecoach

Vier wie je bent vandaag , veroordeel niet wie je gisteren was, en droom van wie je morgen zou kunnen zijn ( Neale Donald Walsch )

Als echte people manager werkte ik meer dan 25 jaar in diverse operationele en HR managementfuncties met als constante : het mensgericht aansturen van medewerkers en het succesvol realiseren van de bedrijfsuitdagingen. Ik voel grote affiniteit met de uitdagingen van de coachée en vertrekt van ieders authentieke kwaliteiten om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Dit doe ik met onvoorwaardelijk respect en verwondering op een warme, natuurlijke, inspirerende, uitdagende en speelse manier.

Mijn ruime ervaring en verschillende aanvullende opleidingen verzekeren een degelijke begeleiding.

Mijn kracht en passie ligt in het authentiek verbinden. Verbinden met je eigen kracht , talenten of kwetsbaarheid, verbinden met andere mensen of met de belangen van de organisatie. Het geheel is sterker dan de onderdelen. Mijn missie is om een verschil maken in het maatschappelijk patroon van 'ongebreideld perfectionisme en altijd meer en beter' en ik doe dit door mensen te begeleiden in het vinden van duurzame zingeving en door hen te helpen opnieuw authentiek te verbinden met hun eigen kracht , hun innerlijke motor of hun pad door middel van coaching en lichaamswerk.

Ik begeleid ik je in het proces om terug voelen wat echt bij jou past , om te zien waar je stagneert en wat je beweegt, waar je blokkades en patronen je hinderen en hoe je zelf richting kunt geven aan je leven en het roer in handen neemt.