Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Marie Louise Stevens
info [at] ontdekjouwveerkracht.be
Tel. 0474/48.80.40
Rozenlaan 62, 3580 Beringen

Marie Louise Stevens
- Ontdek jouw Veerkracht

Perfectionismecoach

Van nature heb ik een bijzonder luisterend oor en voel ik haarfijn aan wat jij nodig hebt. De rode draad in mijn professionele carrière draait om aandacht geven aan het menselijk aspect bij de ander. Als verpleegkundige werd als snel duidelijk dat ik hiervoor de benodigde voelsprieten bezit.

Mijn gedrevenheid in het levens lange leren brengt mij van verpleegkundige naar functies binnen het onderwijs.

Vanuit mijn kennis over het breinleren groeide het verlangen naar meer deskundigheid in het beste uit de ander te halen. Dit leidde tot een professionele ontwikkeling middels coachopleidingen. Als coach beheers ik het communicatiemodel vanuit de transactionele analyse, ben ik perfectionisme coach en certificeerde ik me tot loopbaan- en veerkrachtcoach (bij stress en burn-out).

Het laten stretchen van jou in wie je wilt zijn met jouw kwaliteiten en in het vormgeven van jouw dromen, zijn mijn grootste uitdagingen. Zijn wie jij bent, achterhalen wat jij nodig hebt om te groeien en jou hierin tot actie bewegen, zijn mijn doelen waarvoor ik steevast op de barricade sta.

Mijn leading from behind overtuiging is een kracht. Met een waaier aan technieken geeft ik dit vorm op een empathische manier. Dat jij zelf de handschoen hierdoor opneemt en tot actie overgaat, is voor jou het resultaat.

Met passie zet ik in op het motiveren en ondersteunen van jou, opdat jij de beste leider van jezelf wordt!

Voor particulieren, voor individuele medewerkers in organisaties, voor advies en ondersteuning op maat in bedrijven. Middels coaching, trainingen of workshops!

Indien je getriggerd bent, neem vrijblijvend contact op met mij.
Vervolgens kunnen we in een kennismakingsgesprek nagaan wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Beroepsverenigingen
• Lid van Vita, Vlaamse vereniging voor Transactionele Analyse
• Lid van Vereniging voor perfectionismecoaches
• In samenwerking met A-Lissome, loopbaancoach
• Lid van VESB, vereniging van erkende stress en burn-out coaches