Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Linda
Linda.kleingeld [at] telenet.be
Tel. 0496/19.11.57
Parklaan 30, 2540 Hove

Linda
Kleingeld

Perfectionismecoach

Als coach combineer ik 11 jaar ervaring als HR-consultant en leidinggevende met een boeiende levensreis en ervaringsdeskundigheid op vlak van burn-out, bore-out, HSP, perfectionisme, multipotentialisme, ‘het roer omgooien’ en het uitbouwen van activiteiten als zelfstandige.

Mijn groot inlevings- en aanpassingsvermogen heeft me als kind geleerd om in de pas te lopen en aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Omdat ik van nature erg gericht ben op anderen, raakte ik hierdoor steeds meer vervreemd van mezelf. Een burn-out en de diagnose fibromyalgie in 2007 waren een definitief keerpunt voor mij.

Versterkt door de bewustwording van mijn perfectionisme en hooggevoeligheid ging ik met mezelf aan de slag en leerde ik problemen om te zetten in kansen. Ik ontwikkelde mijn creativiteit, mijn intuïtie, volgde véél opleidingen en leerde op een gezonde, evenwichtige manier van betekenis te zijn voor anderen.

Dit doe ik sinds 2016 als zelfstandig coach/consultant/trainer in loopbaanbegeleiding, perfectionisme en stress/burnout. In 2018 verdiepte ik me in de methode OCP van het ontwikkelingsinstituut en zo ontdekte ik een zeer doeltreffende en snelle manier om mensen van hun perfectionisme en bevestigingsdrang af te helpen.

Ik verwelkom je met plezier in een huiselijke setting in mijn praktijk aan huis en maak vooraf graag telefonisch kennis. Deze kennismaking is vrijblijvend en gratis.