Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Katrien
katrien [at] calmthe.be
Tel. 0471/41.75.58
Heesakkerstraat 73, 3900 Pelt

Katrien
Nuyts

Perfectionismecoach

Calmthe: Coaching naar meer mentale en fysieke veerkracht.

Ik ben Katrien, tot voor kort was ik een eerder angstige en chaotische persoon. Wanneer ik terugdacht aan wie ik als kind was, ontdekte ik terug mijn kenmerkende eigenschappen: kalm, creatief, optimistisch, nieuwsgierig en ondernemend: altijd vol gekke ideetjes. Ik besefte hoe erg ik mezelf miste!
Mijn levensloop confronteerde me met moeilijke uitdagingen die me telkens voor een keuze zetten. Stap voor stap kreeg ik toegang tot mijn echte ik, via een proces van ont-stressen, ont-dekken en ont-moeten: alles wat niet meer bij mij paste, mocht en kon ik loslaten!

De weg naar een vrijer en blijer leven:

Stap 1: ONT-STRESSEN: loskomen van negatieve, belemmerende stress, die je leven zwaarder maakt dan nodig is.

Een teveel aan stress of actie, maakt dat je op een automatische manier leeft, omdat deze stress heel veel energie vergt, zowel fysiek als mentaal. Daarom is ONTSTRESSEN dikwijls de eerste stap naar verandering/verbetering.

Via Hartcoherentie training

Stap 2: ONT-DEKKEN: loskomen van belemmerende gedachten, laag per laag om zo tot je eigenlijke authentieke kern te komen; wie je echt bent.

Wanneer het stressniveau genormaliseerd is en de energie terug aangevuld, kan je een volgende stap zetten via het ONTDEKKEN wie je echt bent en wat je wilt.

Via Creatieve coaching, Veranderingscoaching of Mindful analysis

Stap 3: ONT-MOETEN: loskomen van het eeuwige 'moeten', van oude ingesleten gedragspatronen, zowel ingegeven door je omgeving als door jezelf.
Tijdens dit proces komen er patronen tevoorschijn die je niet meer dienen, die niet meer bij je passen.

Via het ONTMOETEN, het-niet-langer-dwangmatige-moeten-van-jezelf-en-van-anderen, kan je terug vrije keuzes maken die bij jou en jouw leven passen. Zo kan je jouw doelen bereiken en tegelijk ook genieten van elke actie ‘onderweg’. Bovendien elimineer je een grote bron van negatieve stress.

Via Perfectionismecoaching (OCP methode, Het Ontwikkelingsinstituut)

Mijn missie en passie is om jou zonder oordeel te ondersteunen en te begeleiden naar jouw doel, vanuit de huidige situatie; wat heb jij nu nodig?