Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Ingrid
ingrid [at] in-zijn.be
Tel. 0476/62.05.05
Leuvensebaan 16, 3220 Holsbeek

Ingrid
Nolis

Perfectionismecoach

Hallo – ik ben Ingrid, coach bij In-Zijn. Ik geloof sterk in persoonlijke ontwikkeling. We zijn verantwoordelijk voor ons eigen geluk. We kunnen bewust kiezen voor het lichte, het goede, het diepere, het betere, het wenselijke. We kunnen uit onze ‘verhalen’ stappen. De levensthema’s die we niet kunnen veranderen of controleren, dienen we te accepteren en omarmen zodat ze kunnen transformeren. Je kan kiezen om gelukkig en veerkrachtiger te zijn ondanks de obstakels, beperkingen en moeilijkheden in het leven. Desondanks mijn kleine gestalte heb ik me in het leven voortgestuwd met een onwrikbaar geloof in mezelf en in mijn kracht en kwetsbaarheid.

Mijn doelgroep zijn meestal mensen die verder kijken dan oppervlakkige babbels en diepere waarden nastreven maar net daardoor soms overweldigd zijn door de buitenwereld. Vrouwen en mannen die de mens en zingeving centraal stellen en van hieruit van betekenis willen zijn. Tieners en jonge twintigers vinden hun weg naar In-Zijn omdat ze beluisterd worden en soms voor het eerst zichzelf mogen zijn. Ze krijgen nieuwe tools aangereikt en gaan daarna met meer zelfvertrouwen verder op weg.

Ik kan verschillende methodieken inzetten in mijn praktijk om je te helpen kiezen voor een vrijer leven.

Gecertificeerde perfectionisme coach (OCP) en ontwikkelingsgerichte coach door het HOI,  Life Coach (Louise Hay), Krachtgericht en Zijnsgerichte coach door Prof. em. Korthagen, Utrecht.

Ik heb me ook verdiept in systemisch onderzoek in onze familie- en bedrijfspatronen.