Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Ellen
ellen [at] balanceinlife.be
Tel. 0478/32.99.43
Klaverheide 54, 2930 Brasschaat

Ellen
Vanbuel

Perfectionismecoach

Ik zie heel wat vrouwen die zichzelf dagelijks onder druk zetten om constant hun doelen na te jagen. Vaak stellen ze hun succes uit door te twijfelen, onzeker of perfectionistisch te zijn. Of lijken ze aan de buitenkant net wél succesvol en stralen ze zelfvertrouwen uit. Terwijl ze innerlijk last hebben van de prestatiedruk, vaak in hun hoofd zitten, hun lichaamssignalen negeren en twijfelen aan wat ze doen, wat ze kunnen en wie ze zijn. Daardoor halen ze weinig voldoening uit resultaten die ze neerzetten of doelen die ze bereiken. En ervaren ze een gevoel van leegte en ontevredenheid. Terwijl ze diep van binnen weten dat het niet zo hoeft te zijn en er veel meer mogelijk is.

Als carrière- en businesscoach help ik je graag om je twijfels, onzekerheden en perfectionisme los te laten. Om je uniek potentieel te ontdekken, versterken en in te zetten. En om exact datgene te bereiken wat je wil. Zonder onnodige stress, druk of spanning te ervaren.

Zodat je jouw leven, carrière of business zélf kan creëren. Helemaal afgestemd op wie je bent, wie je wil zijn en wat je zinvol vindt. Zó ben je vrij om een gezond evenwicht te vinden tussen enerzijds uitdaging, voldoening & succes. Anderzijds geluk, levensvreugde en vervulling. Daardoor ervaar je een diep gevoel van voldoening en tevredenheid.

Mijn naam is Ellen Vanbuel. Vroeger was ik gestrest onzeker, daarna gestrest succesvol. Ondertussen heb ik geleerd om innerlijk in balans en ontspannen succesvol te zijn. En ik gun je dit ook!