Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Cindy
cindy [at] huisvivento.be
Tel. 0475/83.46.16
Gemeenteheide 69A, 2440 Geel

Cindy
Bastiaens

Perfectionismecoach

Leef jij je leven vanuit je eigen waarden? Of neem je vooral beslissingen met je hoofd? Heel wat mensen leven het leven zoals het van hen verwacht wordt. Jij misschien ook …

Maar plots besef je dat dit niet het leven is dat je wilt leiden. Jouw ‘echte’ ik zit diep in jou verscholen. Dat is ook mijn verhaal. Ik vertel je graag meer over wie Cindy was en wie ik nu ben, dankzij de persoonlijke ontwikkeling die ik doorgemaakt heb. Want mijn verhaal is ook het verhaal van Huis ViventO.

Mijn traject

Als klein kind wist ik het zeker: ik word sportjuf. Ik studeerde en ging aan de slag in een lagere school. Die job deed ik met hart en ziel. Toen al vond ik het fantastisch om met de ontwikkeling van kinderen bezig te zijn. Maar ook toen al had ik moeite met de manier waarop we in de school omgingen met kinderen die niet mee konden of met kinderen die ‘anders’ waren. Voor mij was een kind zoveel meer dan de labels die we erop plakten.

Plots in het donker

Mijn leven volgde zijn voorspelbare weg. Ik trouwde, verhuisde met mijn man naar het buitenland, kreeg vier kinderen … Een drukke periode met een duidelijke focus op mijn rol als mama. Jarenlang speelde ik die rol als moeder en echtgenote voortreffelijk. Dacht ik. Tot mijn man op een dag vertelde dat hij wilde scheiden. Mijn wereld stortte in, mijn licht doofde uit. Ik zat in het donker.

Het contact met mezelf kwijt

Langzaam kroop ik uit mijn diepe put. Een grote hulp daarbij waren de opleidingen die ik in die tijd begon te volgen. Geleidelijk kwamen er inzichten. Maar ik voelde me niet beter. Hoe meer ik begreep wat er gebeurd was, hoe meer vragen ik had …

Waarom heb ik dit niet voelen aankomen?

Wie ben ik eigenlijk?

Is dit het nu?

Essentiële vragen zonder antwoorden. Het was alsof ik in een helikopter zat die over mijn leven vloog. Ik zag het allemaal wel, maar ik kon het niet aanraken. Ik voelde niet wie ik was en wat ik moest doen. Ik was het contact met mezelf kwijt.

Kleuren-Wijs: dé kracht achter mijn persoonlijke ontwikkeling

Tot ik besloot om een training Kleuren-Wijs te volgen bij Wilga Zibel. Wat volgde was een openbaring. Kleuren-Wijs is een gedachtengoed waarbij de verbinding tussen ratio en gevoel, tussen hoofd en hart, centraal staat. Ik maakte bewust ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben diep in mezelf gedoken, op zoek naar mijn pure ik, naar wat mijn hart me vertelt. Dankzij Wilga heb ik opnieuw leren VOELEN met mijn hart.

Matroesjka-popjes

Ken je Matroesjka-popjes? Die holle houten popjes met telkens opnieuw een hollen popje binnenin? Zo was ik ook. Zo ben jij ook. Je bouwt gedurende heel je leven lagen van bescherming op. Je leert al als kind dat je in de rij moet lopen en je leert leven zoals het van je verwacht wordt. Zo word je een geworden volwassene. Maar diep in jou zit je authentieke ik. Inclusief een enorme authentieke kracht.

Authentieke kracht

Nog tijdens het traject ontdekte ik mijn eigen ruimte en mijn grenzen. Ik leerde alle blokkades in iedere cel van mijn lichaam opruimen. Dankzij de persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte, kwam mijn energiestroom op gang. Ik heb leren ZIJN om van daaruit te DOEN. Ik ben nu oprecht 100 procent gelukkig, vanuit mijn hart. Bij Huis ViventO wil ik iedereen van klein tot groot diezelfde ervaring meegeven. Laten we daarom samen stilstaan om van daaruit al jouw energie in beweging te zetten.

Wil jij ook je energie voelen stromen? Zoek samen met mij naar wat je hart je vertelt en geef ruimte aan je authentieke kracht. Maak tijd voor je persoonlijke ontwikkeling. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Bewegen start bij stilstaan…

Op een dag vragen we ons af: Waar ben ik mee bezig? Waar is mijn energie? Hoe kan ik voelen? Wie ben ik eigenlijk?

Je bent leeg, je zit vast en overleeft…

Op dat moment ben ik er voor jou. Ik leer je hoe we terug connectie kunnen maken met je buikgevoel, je intuïtie, je bron. Doorheen individuele coaching, trainingen, workshops en yoga leer je weer puur en krachtig te worden, maar ook kwetsbaar zonder hiervoor angstig te zijn. Een bron van liefde.