Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Chris
chris [at] leefecht.be
Tel. 0489/72.57.16
Vogelstraat 100, 2580 Putte

Chris
Vluymans

Perfectionismecoach

Mijn naam is Chris Vluymans. Al heel mijn leven ben ik geboeid door mensen en de manier waarop ze handelen, voelen, denken, groeien en ontwikkelen.

In 2015 richtte ik mijn eigen zaak op en begeleid mensen om ze (terug) in hun eigen kracht te brengen én tot duurzame oplossingen te komen. Ik ondersteun mensen op vlak van perfectionisme, stress en burn-out en loopbaankeuzes. Ik ben erkend loopbaanbegeleider en werk met loopbaancheques als het gaat om een loopbaanvraag.

Tijdens mijn meer dan twintigjarige loopbaan werkte ik onder meer als leidinggevende op twee human resources-afdelingen. Dit maakte me vertrouwd met de grote impact van werk op het individueel welzijn en de mogelijkheden van een organisatie om hier aan bij te dragen. Daarnaast werkte ik als lector en trainer in een sociale hogeschool.

Deze uitgebreide beroepservaring combineer ik met een boeiende levensreis. Ik ben ervaringsdeskundige op vlak van burn-out en ‘het roer omgooien’ in mijn privé en professioneel leven.

Naast mijn basisopleiding master in de sociale wetenschappen, volgde ik tal van opleidingen en trainingen zoals Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme, Stress & burn-out coaching, Loopbaancoaching, , NLP en Relaxatietherapie. Daarnaast nam ik deel aan tal van kortlopende opleidingen en workshops waaronder Geweldloze communicatie, Hoogsensitiviteit, Piekeren, Transactionele Analyse en Relaxatietechnieken zoals ademen en mindfulness.