Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Carine
carine [at] andersverder.be
Tel. 0479/73.15.40
Park ter Heide 14, 9070 Heusden

Carine
Dewulf

Perfectionismecoach

Carine Dewulf (°1968), master bedrijfspsychologie, gehuwd, mama van 3 studenten.

Ik begrijp graag wat mensen doen en waarom ze doen wat ze doen. Ik wil weten wat hen beweegt, motiveert en drijft. Die interesse zorgde er voor dat ik psychologie ging studeren.

25 jaar werkte ik in marktonderzoek en marketing. Ik begon me vragen te stellen bij de zinvolheid van mijn werk. Het voelde voor mij te eng om de mens alleen maar te zien in zijn rol van consument. Ik wil iets betekenen voor mensen in hun volledige mens-zijn.

Ik heb ervaren wat het is om tegen je eigen grenzen aan te lopen. Te vaak en te lang heb ik geleefd op automatische piloot. ‘Efficiënt georganiseerd’ en ‘de zaak onder controle houden’ was mijn levensstijl geworden. Ik piekerde veel en kon me nog moeilijk ontspannen. Omdat ik wou begrijpen wat er met me gebeurde en hoe ik meer rust kon vinden, werkte ik aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.  Onder begeleiding van een coach vond ik mijn levenslust terug. Ik voelde hoe heerlijk het is om mezelf te (her)ontdekken en bewuster te leven, meer passend bij wie ik ben in plaats van hoe ik denk te moeten zijn.

Mijn eigen ontwikkelingsproces heeft mij gebracht tot waar ik nu ben: een gelukkig mens dat stevig in haar eigen schoenen staat. Dat gun ik iedereen! Het is mijn drijfveer om zelf te coachen.

Trouw aan het ontwikkelings gedachtengoed blijf ik mezelf steeds verder ontwikkelen.  Ik volgde meerdere coachingopleidingen en af en toe trakteer ik mezelf op kortdurende opleidingen, seminaries en studiedagen.

Naast perfectionismecoach ben ik ook erkend stress & burn-out coach en loopbaancoach i.s.m. Better Minds Coaching.