Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Belinda
belinda [at] coachingbybelinda.com
coachingbybelinda.com
Tel. 0495/86.02.84
Trolieberg 110, 3010 Kessel-Lo

Belinda
Deridder

Perfectionismecoach

Hallo,

Mijn naam is Belinda Deridder (geboren in 1984) en ik ben gecertificeerd life- en perfectionisme coach.

4 jaar geleden ging ik zelf bijna ten onder aan perfectionisme:
Na de geboorte van m’n 2de dochter kreeg ik alles wat ik (van mezelf!) MOEST doen en zijn niet meer bolgewerkt.  Ik legde de lat voor mezelf gigantisch hoog (maar vond van niet), ik was constant voor anderen aan’t zorgen (om hun goedkeuring en liefde te krijgen), ik cijferde mezelf volledig weg en wist uiteindelijk niet (meer) wie ik was of wat ik (echt) wilde.

Na een lange zoektocht binnen persoonlijke ontwikkeling (en veel paden die toch niet helemaal werkten), kwam ik via het boek ‘zeg me dat ik oké ben’ te weten dat ik last had van perfectionisme en een diepe ‘ik ben niet goed genoeg’-overtuiging.  Dit besef was gelukkig ook meteen de start van mijn ommekeer.

Ik kwam in contact met Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme (OCP), een coaching techniek die inwerkt op onbewust niveau, op het voelen, op de intuitie en op ‘ok zijn zoals je bent’.

Dit was mijn bevrijding!

Via een 1-1 OCP traject heb ik rust in mezelf en in m’n leven gevonden (en ben ik kunnen stoppen met ‘moeten’ van mezelf).

Ik vond en vind dat zo fantastisch dat ik er mijn missie van gemaakt heb om anderen ook naar die rust te begeleiden, dus ik volgde een opleiding tot OCP coach. 

Vandaag begeleid ik mensen (zoals jij?) via 1-1 OCP coachingstrajecten naar innerlijke rust en zichzelf durven zijn zonder schuldgevoel.

Wil je graag meer weten?  Neem zeker een kijkje op mijn website: www.coachingbybelinda.com (en/of plan er meteen je gratis inzichtengesprek in mijn agenda).

Liefs,

Belinda