Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Annik
annik.vansande [at] gmail.com
Tel. 0495/32.12.92
Hoogweg 45, 9255 Buggenhout

Annik
Van Sande

Perfectionismecoach

Ik ben al sinds jong gefascineerd door mensen en thema’s als leven, groeien, leren, veranderen, ontwikkelen … daarom koos ik destijds ook voor een opleiding psychologie (KULeuven, 1986). Sinds 1987 werk ik voor VDAB, in verschillende rollen. Mijn werk bracht me in contact met vele facetten van onze loopbaan als groeiende, lerende, werkende mens. Een ernstige burn-out (2009) leerde me de intense gevolgen van stress en trauma aan den lijve kennen. Het betekende ook een enorme groeikans! Als mens en als psychologe. Ik ging me verdiepen in het brede veld van stress en trauma. Mijn motto werd: “bevrijd jezelf, …. en groei, ….”

Sinds 2012 begeleid ik professioneel mensen. Thema’s zijn vooral

  • stress en trauma (Trauma&Tension Releasing Exercises, EMDR-therapie),
  • burn-out (erkend stress-en burnoutcoach),
  • hoogsensitiviteit/hoogbegaafdheid (HSP-professional),
  • perfectionisme (OCP-coach),
  • loopbaan (erkend loopbaanbegeleider),
  • KernTalenten (erkend KernTalentenanalist).

Ik steun als coach op achtergronden uit psychologie, NLP (master-practitioner), inspirerend coachen, ontwikkelingsgericht coachen.

Een perfectionisme-patroon aan de basis ligt van een veelheid aan lastige ervaringen. De manier waarop we bij OCP ook het onbewuste in de begeleiding betrekken, en gebruik maken van aangepaste technieken als visualiseren en werken met delen, is zeer krachtig. Life-changing! Het is daarom één van de pijlers van mijn praktijk.

In mijn begeleiding vind je zowel de speelsheid, als de intensiteit en de diepgang die mij ook als persoon kenmerken. Ik krijg zelf positieve energie als ik mensen zie ontspannen, energie krijgen, inzichten krijgen, veranderen, … meer zichzelf worden, groeien.

Jij bent uniek. En als je dat wil, pakken we samen jouw unieke situatie aan.