Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Annick
annick.defoort [at] astrana.be
Tel. 0479/47.93.35
Stedestraat 51, 8530 Harelbeke

Annick
Defoort

Perfectionismecoach

Reach for your star, don't compromise - Astrana.

Zet jouw doel, blijf bij je dromen, en ga op zoek naar ondersteuning om het te bereiken ipv je doel of droom op te geven. Dit doel of deze droom kan velerlei zijn.  Zelf ging ik ook dit pad op.

Initieel afgestudeerd als industrieel ingenieur en vele jaren actief o.a. als leidinggevende in technologie en software omgeving, gaat mijn passie uit naar de het coachen en trainen van mensen, teams en organisatie.  Dus, koos ik in 2009 om voluit als professionele coach aan de slag te gaan.

If there is a way, we'll find it.

Thema's waarop gecoacht en getraind wordt, zijn perfectionisme, stress management, leiderschap, veerkracht en samenwerking binnen teams of duo's.Ik hou er van om mensen en teams in hun kracht en volle potentieel te krijgen. Hen helpen ont-dekken wat ze allemaal in hun mars hebben, zodat ze dit ook kunnen ontplooien is een mooi geschenk. Perfectionisme is bij momenten een zegen, maar in overdrive is ook een vloek. Meer nog, als jouw perfectionisme in overdrive gaat, belemmert het jouw groei en het bereiken van jouw doelen. Dat is het mooie in het OCP coachtraject: we gaan samen aan de slag, zodat je weer vanuit balans in het leven kan staan. Een balans tussen jouw vrije en authentieke zelf en de positieve eigenschappen van jouw perfectionisme.

Je bent van harte welkom voor een intake gesprek.