Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Annelies
annelies [at] foliant.be
foliant.be
Tel. 0476/58.46.87
Leon Dumortierstraat 202, 2540 Hove

Annelies
Van den Heede

Perfectionismecoach

Eigenwijs groeien

 

Toen ik in de lagere school zat, schreef ik steevast in vriendenboekjes dat ik juffrouw wilde worden. Als kind kon ik urenlang met poppen spelen en heb ik honderden verschillende verhaallijnen bedacht met mijn poppen in de hoofdrol.

In 1999 moest ik beslissen wat ik zou verder studeren. Er waren voor mij 2 mogelijkheden: rechten studeren of kleuterjuf worden. 2 heel uiteenlopende richtingen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor rechten want ik wilde magistraat worden en zo mee het onrecht uit deze wereld helpen. Het is allemaal wat anders gelopen en uiteindelijk ben ik in heel uiteenlopende HR-functies terecht gekomen.

Vanuit mijn passie voor de zorg voor grote mensen, is ook het werken met kinderen altijd blijven hangen. Intussen heb ik zelf 3 opgroeiende kinderen, elk met hun eigen talenten en uitdagingen. Als mama heb ik ontdekt dat ik zelf last had van perfectionisme. Het grootste geschenk dat ik mijn kinderen kon geven, was me te laten coachen voor mijn perfectionisme.

Mijn eigen ervaringen hebben mijn oude droom om met kinderen jongeren te werken terug aangewakkerd en hebben me ertoe aangezet een coachopleiding te volgen bij Het Ontwikkelingsinstituut.

Als coach wil ik kinderen en jongeren helpen hun talenten te ontdekken en wil ik hen hulpmiddelen geven zodat ze zelf hun eigen levensverhaal kunnen schrijven met respect voor zichzelf en hun omgeving. Mijn missie is kinderen en jongeren handvaten te geven zodat ze elk op hun eigenwijze manier kunnen groeien, bevrijd van faalangst en perfectionisme en met een tikkeltje rebellie.