Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Annelies
annelies.maes [at] kivief.be
Tel. 0471/56.17.54
Meersstraat 13, 9620 Zottegem

Annelies
Maes

Perfectionismecoach

Annelies Maes is van opleiding licentiate in de psychologie (optie bedrijfspsychologie en personeelsbeleid). Vanuit haar ervaring binnen HR, als preventieadviseur psychosociale aspecten en als stafmedewerker startte ze in 2013 haar zelfstandige activiteit als consultant – coach en trainer. Binnen Kivief biedt ze voor bedrijven analyse, coaching en training aan. Ze is coördinator van het loopbaancentrum Sparkle en is zelf ook erkend loopbaancoach en perfectionismecoach.

Haar begeleidingsstijl vertaalt zich in volgende waarden:

BEZIELING

“Ik wil leven met hart en ziel, zowel professioneel als in mijn persoonlijk leven. Hierdoor ben ik zeer betrokken, actiegericht en gedreven”.

VERBINDING

“Ik geloof in het mooie en de kracht in ieder mens, waardoor ik iedereen benader op een individuele, open en persoonlijke manier. Het verbinden met anderen versterkt dit gevoel”.

HARMONIE

“Ik streef graag naar evenwicht en probeer los te komen van het denken in dualiteiten (goed-slecht / gedrevenheid-rust). Balans vinden geeft mij rust en ruimte”.

Ik wil graag helpen ontdekken en versterken wie je écht bent en jou helpen een context te creëren waarbinnen dit tot uiting kan komen.

“Ask yourself what is really important

and then have the courage to build your life around the answer”