Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Ann
ann.devynck [at] gmail.com
Tel. 0476/90.69.03
Oxdonkstraat 166B, 1880 Kapelle-op-den-Bos

Ann
Devynck

Perfectionismecoach

Na meer dan 16 jaar werken in de HR Consultancy wereld, ben ik 2010 gestart met wat ik het liefste deed, coaching. Ik wil zoveel mogelijk mensen kunnen helpen in hun zoektocht naar meer geluk in hun professioneel en persoonlijk leven.

Als coach sta ik garant voor een mensge­richte aanpak in een sfeer van onderling vertrouwen. Discretie, doortas­tend­heid en een open en eerlijke aanpak liggen aan de basis. Ik durf je een spiegel voor te houden en je te confronteren, maar altijd op een respectvolle manier.

Als perfectionisme coach werk ik graag met gemotiveerde en enthousiaste mensen die willen ontdekken en groeien.

Daarnaast ben ik ook loopbaancoach, verantwoordelijk voor het loopbaancentrum bij Better Minds Coaching en geef ik ook trainingen.

Waarom ik elke dag met heel veel goesting en energie mijn werk doe?

Als mensen in coaching komen, dan zijn ze meestal heel erg op zoek naar antwoorden. Ze voelen zich niet meer gelukkig, willen iets veranderen, maar weten niet goed waar te starten. Graag begeleid ik mensen in deze ontdekkingstocht. En door te focussen op wat er wel werkt, waar we wel goed in zijn, kan er enorm veel in beweging gezet worden. ;Daar ben ik dagelijks getuige van!