Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Anja
info [at] anjacopejans.be
Tel. 0474/47.44.30
Jan Frans Willemsstraat 25, 9240 Zele

Anja
Copejans

Perfectionismecoach

Dankzij de opleiding tot perfectionismecoach en mijn persoonlijk ocp-traject, kon ik mezelf stap voor stap bevrijden uit het keurslijf van perfectionisme. Het (h)erkennen was hierbij een belangrijke eerste stap om tot bereidheid te komen. 

Als auteur van het boek "Perfection is a bitch" is  een leven in balans mijn ultieme doel, wat ik ook met mijn cliënten nastreef zodat de overload aan negatieve stress uit hun leven verdwijnt.  De wake-upcall die ik zelf ten gevolge van de absurde eisen die ik jarenlang aan mezelf stelde, kwam immers keihard aan. De blog die ik vanaf dat moment startte, werd mijn uitlaatklep. Ik beschouw het als mijn missie anderen tijdens mijn lezingen en workshops wakker te schudden voor de valkuil dat perfectionisme kan zijn wanneer het evenwicht zoek raakt. 

Het begeleiden van anderen die nog worstelen met het perfectionismepatroon geeft me veel voldoening net als het ombuigen van de valkuil dat perfectionisme kan zijn naar een succesverhaal waarbij doelen bereiken en voldoening vinden hand in hand gaan met een leven in balans #omdathetwerkt.