Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Aline
info [at] alinedezutter.be
Tel. 0479/82.42.90
Oudendries 40, 9550 Herzele

Aline
De Zutter

Perfectionismecoach

Ik ben vanuit mijn basisopleiding maatschappelijk werker. Werken met en voor mensen geeft mij energie. Het is mijn passie om in verbinding te gaan met anderen en hen te ondersteunen in hun proces. Ik zie mijzelf dan ook als een procesbegeleider. Vanuit deze gedrevenheid en ervaring ben ik mijn zelfstandige activiteit opgestart. Onder de naam Parallel bied ik bemiddeling en coaching aan.

Als coach begeleid ik ieder met een vraag of nood in hun proces, groei en ontwikkeling. Mijn begeleidingswerk is gebaseerd op de waarderende benadering en het oplossingsgericht werken, en bestaat eruit om personen terug in hun eigen kracht te zetten. De staat waarin we ons lichamelijk, geestelijk en sociaal goed voelen, heeft een grote invloed om ons dagelijks leven. Balans vinden in ons leven is een hele kunst. Ik streef zelf dagelijks naar een persoonlijk evenwicht, omdat ik voel dat dit bijdraagt aan mijn geluk.

Als bemiddelaar neem ik vooral de rol op van procesbeheerder. Conflicten komen continu voor in onze realiteit, maar ze zijn ook verzoenbaar. Ik bemiddel vooral in thema’s rond familiezaken. Of het nu gaat over een meningsverschil tussen twee partners ,tussen ouder en kind, of om tot een akkoord te komen bij een (echt)scheiding... Naast het aanbieden van een platform om te ventileren, om uit te spreken wat nog niet op tafel ligt, maak ik gebruik van de interest-based-onderhandelingsmethode, met als doel om tot een oplossing te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Centraal in bemiddeling staat voor mij het ‘teruggeven van het conflict aan de partijen’. Hen de kans geven hun meningsverschillen zelf terug in handen te nemen, zelf te onderhandelen en na te denken over oplossingen... een actieve partner in hun eigen traject.

"There's a crack in everything, that's how the light gets in - Leonard Cohen -