Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Rita
rita [at] ilovemyjob.be
Tel. 0497/50.66.12
Vijverlaan 12, 2550 Kontich

Rita
Raets

Perfectionismecoach

Coaching is één van mijn favoriete activiteiten. Ik geniet immers van diepgaande contacten. In zulke gesprekken verdwijnt voor mij de hele wereld. Ik ben een krak in net datgene doen, waardoor er bij jou beweging, energie en groei ontstaat. Ik zie gemakkelijk al het mooie in jou en ontdek graag hoe jij dat in de wereld kan zetten. Ik maak dan ook graag contact met jouw sterktes en met wat jij wil. Van daaruit kan jij stappen zetten in een richting die jou gelukkig maakt.

Voor jou put ik graag uit mijn rijke ervaring: als HR-verantwoordelijke, coach en trainer. Daar zijn en waren mijn projecten er allemaal op gericht om mensen binnen organisaties een plaats te geven waar ze zich goed voelen.

Ik blijf mij stevig bijscholen: Ontwikkelingsgerichte coach, Krachtgerichte coach, Perfectionisme coach (OCP®methode), Verbindende communicatie, Talentwaardering, Positieve psychologie, LIFO®methode, Kernkwadranten, Cultural Tansformation Tools, Situationeel leiding geven, Mindfulness.

Naast trainer en coach heb ik een rol als ‘leading lady’ van ‘I love my job’, een bedrijf met een missie: mensen gelukkiger maken en zien groeien zodat ze met meer kracht in het leven en in het werk staan.

Wil je weten of met mij samenwerken voor jou waardevol kan zijn? Bel of mail mij om kennis te maken: rita@ilovemyjob.be of +32 497 50 66 12.