Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Marijke
marijke.holwerda [at] thebloomcompany.nl
Tel. 0031/6.54.37.45.25
Wittenoordseweg 3, 3927CE Renswoude

Marijke
Holwerda

Perfectionismecoach

In 1977 ben ik begonnen in commerciële dienstverlening als relatiebeheerder.
In 2002 heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen en professioneel invulling te geven aan het fascinerende vak van coaching.
Eén van mijn specialismes is mensen helpen bevrijden van hun dwangmatig gevende patroon van perfectionisme dat veel stress geeft en belemmert jezelf te zijn.

Waar mij om gaat is mensen stimuleren tot volle bloei te komen door ze hun eigen kracht en mogelijkheden te laten ervaren en benutten.
Ik neem mensen mee in bewust worden van hun overtuigingen, kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen.
Mijn overtuiging is dat iedereen zelf de oplossingen en de bronnen in zich heeft die nodig zijn voor gewenste, positieve ontwikkeling.
Anders gezegd ik weet dat de voeding voor ieders ontwikkeling van binnenuit komt en zal daarom vertrouwd aanvoelen en duurzaam zijn.

Een cliënt heeft mijn manier van coachen omschreven als “Marijke beschikt over het uitzonderlijke talent om mensen te confronteren met zichzelf en tegelijkertijd hun motivatie te vergroten”.
Daarnaast wordt ook vaak gezegd dat ik rust en vertrouwen uitstraal, scherp luister, resultaatgericht ben en zorg voor een veilige omgeving.

Opleidingen die ik gevolgd heb zijn o.a.: School voor Coaching, NLP Master, Coachen op Identiteitsniveau, Kernkwaliteiten en het Kernkwadrant, Mindful Zelfcompassie,
Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme, (© OCP-methodiek, het Ontwikkelingsinstituut)