Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Karen
karenvandeneeden [at] gmail.com
Tel. 0494/50.25.60
Herenboslaan 10A, 2500 Koningshooikt

Karen
Van den Eeden

Perfectionismecoach

Wie ben ik?

Mijn naam is Karen Van den Eeden, ik ben 52 jaar en de hele trotse mama van 2 volwassen kinderen. Jaren geleden werkte ik als leerkracht in het buitengewoon onderwijs bij kinderen die het door omstandigheden moeilijk hadden op sociaal-emotioneel vlak. Deze kinderen leerden me verder te kijken dan het gedrag dat ze stelden. Dit gedrag was immers vaak de enige taal die zij voor handen hadden om aan te geven niet lekker in hun vel te zitten.

Gaandeweg boeide dit me meer en meer en besloot ik hiermee verder aan de slag te gaan. Ik volgde vele kortere en enkele langdurige vormingen waaronder een vierjarige opleiding transpersoonlijke psychotherapie. Tijdens deze opleiding raakte ik helemaal in de ban van symboolcommunicatie met kinderen. Symboolcommunicatie... een beeldtaal om met kinderen op creatieve wijze te praten over wat er bij hen leefde en over wat er zich afspeelde achter het gedrag dat ze ons toonden. Ook Luk Dewulf inspireerde me in de opleiding talentgedreven werken met kinderen. Zo werd ik één van zijn talentenfluisteraars. Samen met kinderen en jongeren op zoek gaan naar hun talenten maakte hen zoveel veerkrachtiger.

In het ontwikkelingsinstituut bij Marcel Hendrickx volgde ik een bijzonder boeiende opleiding rond perfectionisme coaching. Deze opleiding bood me antwoorden op de vele vragen die ik had in verband met perfectionisme... en hoe hiermee aan de slag te gaan met kinderen, maar ook met hun ouders.

In mijn praktijkhuisje in Koningshooikt begeleid ik kinderen en jongeren tussen 6 en 15 jaar en hun ouders.

Ouders die aan de slag willen met hun eigen perfectionisme, kunnen hier ook terecht voor perfectionisme coaching.