Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Inge
struyfinge [at] gmail.com
Tel. 0473/32.29.43
Laaglandlaan 97, 2170 Merksem

Inge
Struyf

Perfectionismecoach

Als Natural Moves coach integreer ik de wijsheid van organische beweging en gesprek om duurzame vernieuwing te bekomen.

In de Natural Moves opleidingen leer je die meerwaarde van organisch bewegen integreren in je werk.

Coachen en bewegen gaan hand in hand, om de situatie te verkennen, je perceptie te verruimen, en je doel te verwezenlijken.

Vanuit een overkoepelend transdisciplinair kader, bied ik je daarvoor een veilige en stimulerende omgeving, binnen mijn praktijk, online, op locatie of in de natuur.

Ontwikkelingsgericht coach van Perfectionisme voor kinderen, jongeren en volwassenen

Grote en kleinere mensen ondersteunen die graag vrij, bewust en met meer vreugde door het leven willen gaan is mijn passie. Want dan staan ze in hun kracht, kunnen ze hun talenten ontwikkelen en zichzelf zijn in verbinding met hun omgeving, op school, op het werk en in hun relaties.

Loopbaanbegeleiding

Mijn doel is dat je meer vreugde ervaart in wat je doet en weet hoe je daar zelf aan kan bijdragen.

Mijn aanpak is maatwerk. We kijken met een frisse blik naar je talenten, je behoeften en verlangens. Van daaruit kan je doelgericht stappen zetten naar meer evenwicht en voldoening in je leven en je job.

Ik begeleid je tijdens je ontdekkingsreis met inlevingsvermogen en creativiteit vanuit mijn binnenlandse en buitenlandse werk- én levenservaring.

Veel van de mensen die naar me toe komen zijn hoogsensitief en/of hoogbegaafd.

Verlang je naar meer werkvreugde? Wil je meer zicht krijgen op wat je sterktes zijn en wat je energie geeft? Heb je een duwtje in de rug nodig om actie te ondernemen? Ik begeleid je hier graag bij.