Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Elfje
elfjegodderis [at] hotmail.com
Tel. 0485/12.48.69
Rijsenbergstraat 152, 9000 Gent

Elfje
Godderis

Perfectionismecoach

Wie ben ik?

Dat kan je deels ontdekken op mijn website www.vleugelverhalen.be

Je zal daar lezen dat ik perfectionismecoach ben, maar ook natuurcoach. Dat ik graag schrijf maar er nu nog te weinig mee naar buiten kom. Dat ik les geef in de OCP-opleiding voor kinder- en jongerencoaches, en dat ik even graag met volwassenen werk

Thema’s die vaak terugkeren in mijn praktijk (naast of gelinkt aan perfectionisme) zijn hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, burn-out, bore-out, omgaan met verdriet, ontdekking van talenten en creativiteit

Misschien koop ik ooit een huisje op een open plek in het midden van een bos, waar ik zou wonen met mijn dochter en mijn hond (en mijn paard en mijn ezel, als ik mij dan toch volledig mag laten gaan). Daar zou ik coachen. En af en toe zou ik naar een stad gaan, om boodschappen te doen, om cultuur op te snuiven, en voor die andere job. Want ja, ik heb nog een compleet andere job, ik heb namelijk variatie en uitdaging nodig.

Wees welkom, nu nog in Gent (maar in de buurt van natuur), voor een kennismaking, en wellicht voor een boeiende wandeling… Ik zal je graag de weg wijzen, naar meer echt jezelf zijn en genieten! Hoe? De meeste coachees zijn verwonderd over de kracht van de gebruikte methodieken en appreciëren daarnaast mijn humor, echtheid en heldere wijsheden.

Elfje

PS: Mijn naam heb ik uiteraard zelf niet gekozen. Dus wees gerust, we gaan niet zweven, maar een beetje verbeelding en speelsheid, kan wel wonderen doen!