Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Elfi
info [at] positivibes.be
Tel. 0496/50.05.33
Krijgshof 3, 9200 Dendermonde

Elfi
Strackx

Perfectionismecoach

Hoi,

Ik ben Elfi en ik ben reeds jaren actief binnen de wondere wereld van “de mens” in al zijn facetten: op werk- en privévlak, geestelijk en lichamelijk.

Het is mijn overtuiging dat je vanuit een positieve mindset veel gelukkiger en succesvoller door het leven kan gaan. En ik geloof ook heel sterk dat onze mindset niet vastligt. Vanuit mijn NLP-achtergrond weet ik dat “positief denken” iets is dat je kan leren. Zo is de naam van mijn bedrijf, “Positive Vibes”, ontstaan.

Zelf volgde ik tal van opleidingen binnen NLP, ACT, mindfulness, life coaching en stress & burn-out coaching. Daarnaast ben ik officieel KernTalentenAnalyst en Belbin Teamroltrainer.

Positive Vibes is ondertussen uitgegroeid tot een erkend loopbaancentrum, outplacementbureau en opleidingsverstrekker. Dankzij deze erkenningen kan je bij ons beroep doen op bepaalde subsidies (o.a. de loopbaancheque en de KMO-portefeuille). Daarnaast helpen we bedrijven en privépersonen met de preventie en behandeling van stress & burn-out.

Als je je goed in je vel voelt en als je vertrouwen hebt in jezelf en anderen, dan kan je je grootste dromen waarmaken.

Als je echter onzeker bent en overspoeld wordt door faalangst en/of andere angsten, dan kan je geen vrij en blij leven leiden en dan laat je jezelf leiden door wat jij denkt te MOETEN doen om OK te zijn. Je laat dan je eigenwaarde veel teveel afhangen van de goed- of afkeuring van anderen. Je ontwikkelt ook niet zelden een soort van wantrouwen naar anderen toe.

En zo kan er een overdreven vorm van bevestigingsdrang en perfectionisme ontstaan.
Begrijp me niet verkeerd. Er is helemaal niets mis met perfectionisme. Integendeel. Maar een “overdreven” vorm van perfectionisme vormt wel een belemmerend, vermoeiend en ongezond leef- en denkpatroon. Het gaat namelijk vaak gepaard met tal van negatieve emoties en gedachten die uitputtend en niet-helpend zijn.

Samen met jou ga ik graag aan de slag om deze negatieve gevoelens en gedachten om te buigen naar een meer positieve mindset. Ik help jou om het overdreven, belemmerende stukje perfectionisme terug te brengen naar een meer leefbaar en gezond niveau. Zo kan jij onbevreesd jouw dromen waarmaken en je doelen realiseren, zonder dat je geleid wordt door angst en onzekerheid. En dat maakt vaak een wereld van verschil!