Beroepsvereniging van perfectionismecoaches
Contacteer Christel
Leiderschapslef [at] gmail.com
Tel. 0473/99.62.46
Spermaliestraat 139, 8433 Slijpe

Christel
Van Camp

Perfectionismecoach

Hallo ik ben Christel, fiere mama van 2 volwassen dochters.

Sinds november 2020 woon ik aan de kust en vanaf december van datzelfde jaar heb ik de knoop doorgehakt en gekozen om vanaf nu full time te gaan voor het coachen en trainen.

In de keuzes onderweg naar die beslissing heb ik zelf ervaren hoe coaching je kan helpen je eigen doelen zuiver te krijgen.

Mij passie is mensen begeleiden en iets bijdragen op hun pad naar een nieuwe toekomst.

Ik geloof daarbij sterk in de ont-wikkelbaarheid van mensen en in hun innerlijke kracht om keuzes te durven maken.

Ik ervaar coaching als een zeer effectief middel om mensen te helpen brede nieuwe inzichten te krijgen, om hun kernwaarden en identiteit te (her)ontdekken, en op die manier hun potentieel verder te ontluiken en/of los te komen van contexten waarin ze niet hun volwaardige zelf kunnen zijn.

Zelf heb ik op moeilijke momenten, zowel op de werkvloer als privé , vooral geleerd te kijken naar en stil te staan bij wat er wél is, blij te zijn met wat oké is en successen te vieren wanneer er iets werkt of wanneer je een volgend mijlpaal hebt bereikt, en vooral voluit te blijven en durven dromen en doelen te stellen in functie daarvan.

In een sneller en sneller draaiende maatschappij, waarin alles meer en beter moet, en er continu aan je getrokken wordt, kan coaching je zelfsturing een boost geven en je op die manier ondersteunen je eigen pad te kiezen.

“This is impossible”… “Only if you think it is”.. (Alice in Wonderland)